Yeti - první novoroční informace

18.01.2018 09:24
Do startu závodu zbývá měsíc a my už přepínáme do ostrého pořadatelského módu. V současné době je startovní listina našeho závodu (jen tak mimochodem - tenhle náš náročný závod nikdo nevzdal) zaplněna asi z poloviny. Od této chvíle můžete každý týden sledovat hlášení, jak to vypadá a v jaké kombinaci se závod pojede. A jak asi tušíte, vypadá to na trojkombinaci běh - kolo - střelba. Upozorňuji, že konečné rozhodnutí padne vždy v týdnu před závodem a tyhle informace jsou důležité hlavně pro přespolní závodníky, aby se pak nevymlouvali, že netrénovali kolo :)
Takže momentálně se počasí hodně mění, v Konici je sice něco sněhu, ale na lyžování to zatím není. Pokud nepřijde obleva, tak to bude solidní základ.
 
A jako obvykle malá rada na závěr. Určitě jste sledovali závod žen s hromadným startem v Rupholdingu. Ano - ten se šťastnou koncovkou v obou dvou finiších o medaili :) Při jedné střelbě ukazují chytré hodinky Kaisy Mäkäräinenové tepovku 146. Čili to znamená, že přes tuhle tepovou frekvenci byste na střelnici neměli jít :D