Předběžné info ohledně závodu

28.01.2017 20:28

Protože lyžařská stopa na Napoleonce je stále v celkem dobré kondici - ale lyžování jak na Paprsku opravdu nečekejte :) - a taky proto, že se podle předpovědi Norů má oteplovat až po dojezdu posledního závodníka, tak to předběžně vypadá na kombinaci lyže - běh - střelba. Zázemí pro lyžařskou část bude na pile v Ponikvi (nebo spíš nad Ponikví). Tímto děkujeme panu Výmolovi za perfektní domluvu a poskytnutí prostor pily pro zázemí závodu. A doufáme, že se tam podíváte nejen jako závodníci, ale i návštěvníci netradičního muzea.
https://www.pilanakopci.cz/index.php?obsah=muzeum

Z důvodu, že se bude třeba přesunout na místo startu, tak bychom vás prosili o včasný příjezd na prezentaci (do 11 hod). Zároveň bychom uvítali, kdyby jste se na pilu dopravili vlastními silami. V opačném případě zajistíme po předem nahlášené závodníky odvoz na start. Svoz věcí apod. bude organizován po závodě.

Nejpozději ve čtvrtek bude uzákoněno složení disciplín a objeví se na FB a také na webu závodu. Informace též budou poslány všem závodníkům, kteří uvedli emailový kontakt do přihlášky nebo už je mám v Yetiho adresáři :)