Yeti - informace týden před závodem

20.01.2019 18:44

Milí příznivci netradičních aktivit, po sobotní rekognoskaci terénu a vzhledem k počasí oznamujeme, že .... neoficiálně Yeti bude na lyžích. Kolo nám vzhledem k počasí a stavu cest přijde nevhodné. I když v Konici sníh prakticky není, tak na Kladeckém ledovci asi kilometr za pilou začínají sněhové plotny, kde jsou lyžařské podmínky na místní poměry velmi dobré. Dokonce jsme pochopili nadšení archeologů, když jsme u zděného křížku objevili zachovalou stopu směrem k vysílači Sníh je ale přemrzlý a nevíme, zda se skútru podaří vyrazit stopu. Ve středu budeme moudřejší.
Pracujeme i s variantou, že by se lyže odjely na golfovém hřišti v Kořenci. Zde jsou stopy v mnohem lepším stavu. V tomto případě by se odjely lyže a v Konici by následovala "stíhačka " v běhu do kterého by postoupilo 40 nejlepších závodníků - limit všech účastníků je 40 No a na závěr běhu by byla střelba.
Proto prosím sledujte email, stránky závodu na webu či FB. Možná budou některé netradiční logistické přesuny. Ale je to proto aby jste jako vždy odjeli spokojeni.